crypto price

Translate

θέλεις hosting με 1 δολαριο?

Μείνετε συντονισμένοι

Θέλετε να μη χάνετε κανένα νέο σε ότι έχει σχέση με τα κρυπτονομίσματα? Αποθηκεύστε τη σελίδα στα αγαπημένα σας

Οι φάλαινες Ethereum συσσωρεύουν Shiba Inu και δύο Metaverse tokens καθώς η αγορά σταθεροποιείται.

H πρόσφατη αναφορά της WhaleStats αποκαλύπτει την επενδυτική συμπεριφορά των 1.000 πλουσιότερων διευθύνσεων Ethereum. Τα δεδομένα δείχνουν να συσσωρεύουν Shiba Inu και δύο από τα πιο ‘καυτά’ metaverse tokens.

H ιστοσελίδα παρακολούθησης φαλαινών δείχνει ότι τις τελευταίες 30 ημέρες, οι επενδυτές με ‘βαθιές τσέπες’ αγόρασαν κατά μέσο όρο 8.420.000 $ Ethereum (ETH), 2.890.000 $ stablecoin Tether (USDT) και 2,46 εκ. FTX Token.

Ακολουθεί το stablecoin USD Coin (USDC) με μέσο ποσό αγοράς 1,94 εκατομμυρίων $, ακολουθούμενο από το Shiba Inu και την ελεγχόμενη από τους παίκτες της πλα,τφόρμα παιχνιδιών Gala με μέσες αγορές αξίας 1,03 εκ. και 464,228$, αντίστοιχα.

Στο νούμερο επτά είναι το stablecoin Binance USD (BUSD), ενώ η Metaverse πλατφόρμα Decentraland (ΜΑΝΑ) έρχεται όγδοη με μέση αξία αγοράς τα $ 158.455.

Το Wrapped Bitcoin (WBTC), το οποίο αντιπροσωπεύει το Bitcoin στο δίκτυο Ethereum και υποστηρίζεται 1:1 με BTC, καταλαμβάνει την ένατη θέση και το SRM ολοκληρώνει τη λίστα των κορυφαίων 10.

Πηγή: WhaleStats

Κοιτάζοντας το κρυπτοθησαυροφυλάκιο των μεγαλύτερων φαλαινών Ethereum, το ίδιο το ETH βρίσκεται στην κορυφή με αξία άνω των 166,56 εκατομμυρίων δολαρίων κατά μέσο όρο ενώ το Shiba Inu έρχεται στη δεύτερη θέση με μέση συμμετοχή αξίας 1,69 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Το άρθρο Οι φάλαινες Ethereum συσσωρεύουν Shiba Inu και δύο Metaverse tokens καθώς η αγορά σταθεροποιείται. εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/3rEF6uT

Σχόλια

Μετατροπέας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Bitcoin: Eλεύθερη πτώση στην αγορά crypto με φόντο την κρίση στη Μέση Ανατολή

Crypto: Το μαύρο χρήμα ρέει ποτάμι σε ανώνυμα ψηφιακά πορτοφόλια