crypto price

Translate

θέλεις hosting με 1 δολαριο?

Μείνετε συντονισμένοι

Θέλετε να μη χάνετε κανένα νέο σε ότι έχει σχέση με τα κρυπτονομίσματα? Αποθηκεύστε τη σελίδα στα αγαπημένα σας

Η Crypto.com εξαγοράζει δύο ανταλλακτήρια το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Crypto.com ανακοίνωσε μια συμφωνία εξαγοράς για την απόκτηση δύο ανταλλακτηρίων το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους. 

Τα ανταλλακτήρια είναι το North American Derivatives Exchange (Nadex), ένα ανταλλακτήριο με έδρα τις ΗΠΑ που προσφέρει προϊόντα παραγώγων και μια πλατφόρμα που ονομάζεται Small Exchange, ένα ανταλλακτήριο που διαθέτει προιόντα μελλοντικής εκπλήρωσης και απευθύνεται σε πελάτες λιανικής.

«Ο στόχος μας ως πλατφόρμα είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια αξιόπιστη, ασφαλή και ελεγχόμενη πλατφόρμα με εργαλεία παγκόσμιας κλάσης για την επίτευξη οικονομικής ανεξαρτησίας», δήλωσε ο συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Crypto.com, Kris Marszalek. 

«Αυτή η εξαγορά βασίζεται σε αυτήν την υπόσχεση και θα δώσει στους πελάτες μας πρόσβαση σε ένα εντελώς νέο σύνολο χρηματοοικονομικών εργαλείων που θα συμπληρώσει τις υπαρχουσες υπηρεσίες μας», πρόσθεσε ο Marszalek. 

Η Nadex είναι μέρος της IG Group, μιας εταιρείας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με κεφαλαιοποίηση περίπου 4,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου IG, June Felix, είπε ότι αυτή «είναι μια φανταστική συμφωνία που είναι επωφελής για όλα τα μέρη». 

«Είμαστε χαρούμενοι που το Crypto.com αναγνώρισε τις δυνατότητές μας.», πρόσθεσε ο Felix. 

Η προτεινόμενη εξαγορά είναι η τελευταία σε μια σειρά προσπαθειών που έγιναν από την Crypto.com να σημειώσει πρόοδο στον πολυσύχναστο κλάδο ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων στον ανταγωνισμό με ονόματα όπως το Coinbase και το FTX. 

Η εξαγορά είναι επίσης μια μικρή διαφοροποίηση από τον καθιερωμένο τρόπο λειτουργίας της αθλητικής διαφήμισης της Crypto.com. 

Τους τελευταίους μήνες, η Crypto.com έχει κάνει μια προσπάθεια να κυριαρχήσει στην αθλητική σκηνή με πολλαπλές διαφημιστικές καμπάνιες, συμπεριλαμβανομένης μιας συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για τα δικαιώματα ονομασίας στην αρένα των Los Angeles Lakers.

Το ανταλλακτήριο έχει επίσης υπογράψει μια συνεργασία 100 εκατομμυρίων δολαρίων με τη Formula 1 , όπου εμφανίζει το εμπορικό σήμα του κατά τη διάρκεια των αγώνων με αντάλλαγμα να βοηθήσει τον οργανισμό να αναπτύξει NFTs.

H Crypto.com έχει επίσης εισχωρήσει στον κόσμο του ποδοσφαίρου, όταν έγινε χορηγός του Coppa Italia.

Το άρθρο Η Crypto.com εξαγοράζει δύο ανταλλακτήρια το πρώτο εξάμηνο του 2022. εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/3odNhfn

Σχόλια

Μετατροπέας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Bitcoin: Eλεύθερη πτώση στην αγορά crypto με φόντο την κρίση στη Μέση Ανατολή

Crypto: Το μαύρο χρήμα ρέει ποτάμι σε ανώνυμα ψηφιακά πορτοφόλια