crypto price

Translate

θέλεις hosting με 1 δολαριο?

Μείνετε συντονισμένοι

Θέλετε να μη χάνετε κανένα νέο σε ότι έχει σχέση με τα κρυπτονομίσματα? Αποθηκεύστε τη σελίδα στα αγαπημένα σας

Το Binance VC επενδύει 60M στο cross-chain protocol Multichain.

Τα Binance Labs, το venture capital και ο βραχίονας επώασης του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων Binance, οδήγησε έναν γύρο χρηματοδότησης για το cross-chain protocol Multichain, παλαιότερα γνωστό ως AnySwap.

Άλλοι συμμετέχοντες στον γύρο χρηματοδότησης ήταν μεγάλα VCs και επενδυτές του κλάδου, όπως Sequoia China, IDG Capital, Three Arrows Capital, Primitive Ventures, DeFiance Capital, Circle Ventures, Hypersphere Ventures, HashKey και Magic Ventures.

Εκτός από την παροχή κεφαλαίου στο Multichain, η Binance χτίζει επίσης μια ισχυρότερη σχέση με το πρωτόκολλο cross-chain. Τη Δευτέρα, το Multichain ανακοίνωσε ότι πλέον προτείνεται επίσημα ως εργαλείο για τη γεφύρωση bToken μεταξύ των αλυσίδων, μέσω της πλατφόρμας έξυπνων συμβολαίων της Binance, Binance Smart Chain (BSC).

Το AnySwap, το οποίο ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2020, τοποθετήθηκε αρχικά ως αποκεντρωμένο cross-chain ανταλλακτήριο. Η πλατφόρμα εξελίχθηκε σταδιακά σε Multichain, ένα cross-chain router protocol (CRP) που παρέχει ένα σύστημα CRP σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας τη διαλειτουργικότητα σε πολλαπλά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων των Ethereum, Binance Smart Chain, Avalanche, Moonriver και άλλων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συνολική αξία που έχει κλειδωθεί στο Multichain ανέρχεται πλέον σε περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια, με τον αριθμό των χρηστών να ξεπερνά τους 300.000. Ο συνιδρυτής της Multichain Zhaojun είπε ότι το πρωτόκολλο συνδέει «περισσότερα δημόσια blockchains και crypto assets από οποιονδήποτε άλλον, με χαμηλότερα τέλη συναλλαγών, μικρότερο χρόνο γεφύρωσης και υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας».

Τα κεφάλαια που συγκεντρώθηκαν θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη της ομάδας και του οικοσυστήματος, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων έρευνας και ανάπτυξης που επικεντρώνονται σε αλγόριθμους, ελέγχους και ασφάλεια, ανέφερε η εταιρεία.

Το άρθρο Το Binance VC επενδύει 60M στο cross-chain protocol Multichain. εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/3J2FUzQ

Σχόλια

Μετατροπέας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Bitcoin: Eλεύθερη πτώση στην αγορά crypto με φόντο την κρίση στη Μέση Ανατολή

Crypto: Το μαύρο χρήμα ρέει ποτάμι σε ανώνυμα ψηφιακά πορτοφόλια