crypto price

Translate

θέλεις hosting με 1 δολαριο?

Μείνετε συντονισμένοι

Θέλετε να μη χάνετε κανένα νέο σε ότι έχει σχέση με τα κρυπτονομίσματα? Αποθηκεύστε τη σελίδα στα αγαπημένα σας

Αδρανές πορτοφόλι με 321 BTC έκανε κίνηση μετά από οκτώ χρόνια

Ένα πορτοφόλι με Bitcoin αξίας εκατομμυρίων δολαρίων μόλις βγήκε από τον λήθαργο. Για κάποιο λόγο, το πορτοφόλι δεν έχει κάνει συναλλαγές εδώ και χρόνια παρά το γεγονός ότι έχει χρήματα που «σου αλλάζουν τη ζωή». 

Το πορτοφόλι δεν είχε χρησιμοποιηθεί από το 2013, λίγα μόλις χρόνια μετά την εξαφάνιση του μυστηριώδους δημιουργού του Bitcoin, Satoshi Nakamoto. Το πορτοφόλι περιέχει επί του παρόντος BTC αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων και δεν είναι σαφές σε ποιον ανήκει ή γιατί επανενεργοποιήθηκε την Τρίτη.

Το πορτοφόλι έχει 321 BTC. Μετά από οκτώ χρόνια, η αξία αυτού του ποσού αυξήθηκε από 6.594$ σε 15.103.046$. Μέχρι τώρα, τα κεφάλαια στο πορτοφόλι έχουν ανατιμηθεί σχεδόν 2.300 φορές.

Η κοινότητα του Bitcoin είναι γεμάτη εικασίες σχετικά με το σε ποιον ανήκει το πορτοφόλι και γιατί μόλις βγήκε από τον λήθαργο. Μερικοί πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι μια φάλαινα – ένα άτομο ή ομάδα με πολλά Bitcoin – που πρόκειται να κάνει μια κίνηση που θα «κουνήσει» την αγορά.

Ένας χρήστης του Twitter πρότεινε διάφορους λόγους για την ενεργοποίηση του πορτοφολιού σε ένα thread. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες, από το Satoshi Nakamoto που αποφάσισε να επιστρέψει (δύσκολο να έχει τόσο λίγα!), έως έναν υπομονετικό επενδυτή που ετοιμάζεται να πουλήσει τα BTC του σε κάποιον που ίσα που θυμάται τη seed phrase του.

Τους τελευταίους μήνες, αρκετά αδρανή πορτοφόλια Bitcoin από το 2011–2013 έχουν επανενεργοποιηθεί, το καθένα από τα οποία περιέχει Bitcoin αξίας δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων. Στις 19 Σεπτεμβρίου, ο ιδιοκτήτης ενός αδρανούς πορτοφολιού Bitcoin άδειασε τον λογαριασμό του και μετέφερε και τα 616 BTC σε διαφορετικούς λογαριασμούς.

Παλιά, αδρανή πορτοφόλια από τις πρώτες μέρες του Bitcoin επανενεργοποιούνται με μεγάλες ποσότητες κρυπτονομισμάτων μέσα. Οι πρώτοι επενδυτές που έβαλαν μερικές εκατοντάδες δολάρια και διατήρησαν τα μερίδιά τους έχουν εξελιχθεί σε φάλαινες BTC, με τις αξίες τους να συνεχίζουν να αυξάνονται.

Ένα άλλο πορτοφόλι Bitcoin «ξύπνησε» τον Ιανουάριο, ενώ ήταν ανενεργό από τον Ιούνιο του 2010. Το πορτοφόλι είχε BTC αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων. Τον Ιούνιο του 2021, άλλος ένας λογαριασμός Bitcoin με 900 BTC έγινε ενεργός. Την Κυριακή, μια άλλη αδρανής διεύθυνση με 235 BTC (11.114.901$) ενεργοποιήθηκε ξανά μετά από εννέα χρόνια. Μια αδρανής διεύθυνση που περιείχε 225 BTC ενεργοποιήθηκε την Πέμπτη μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια.

Το άρθρο Αδρανές πορτοφόλι με 321 BTC έκανε κίνηση μετά από οκτώ χρόνια εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/3J7lFkN

Σχόλια

Μετατροπέας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Bitcoin: Eλεύθερη πτώση στην αγορά crypto με φόντο την κρίση στη Μέση Ανατολή

Crypto: Το μαύρο χρήμα ρέει ποτάμι σε ανώνυμα ψηφιακά πορτοφόλια