crypto price

Translate

θέλεις hosting με 1 δολαριο?

Μείνετε συντονισμένοι

Θέλετε να μη χάνετε κανένα νέο σε ότι έχει σχέση με τα κρυπτονομίσματα? Αποθηκεύστε τη σελίδα στα αγαπημένα σας

Πάνω από τους μισούς θεσμικούς επενδυτές αναμένουν ‘διόρθωση’ το 2022, σύμφωνα με νέα παγκόσμια έρευνα.

Πάνω από το 50% των θεσμικών επενδυτών αναμένει ότι οι αγορές κρυπτονομισμάτων θα διορθώσουν το επόμενο έτος, σύμφωνα με μια νέα παγκόσμια μελέτη.

Η Natixis Investment Managers, διαχειριστής περιουσιακών στοιχείων με 1,39 τρισεκατομμύρια δολάρια υπό διαχείριση, δημοσίευσε μια παγκόσμια έρευνα στην οποία συμμετείχαν 500 θεσμικοί επενδυτές από 29 χώρες από τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή.

Σύμφωνα με την έρευνα, η πλειονότητα των ιδρυμάτων βλέπει το Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα να έχουν πτώση το 2022.

«Δεδομένων όλων των παραγόντων που παίζουν ρόλο, τα ιδρύματα βλέπουν τη πιθανότητα για διορθώσεις σε μια σειρά από κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων και τομέων. Το εξαιρετικά δημοφιλές κρυπτονόμισμα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με περισσότερα από τα μισά ιδρύματα να αναμένουν διόρθωση. Ακολουθούν τα ευαίσθητα στα επιτόκια ομόλογα (45%), οι μετοχές (41%) και ο κλάδος της τεχνολογίας (39%)».

Η έρευνα διαπιστώνει ότι παρά την πρόβλεψη για πτώση της αγοράς, οι θεσμικοί επενδυτές εντούτοις ενστερνίζονται την ιδέα της κατοχής ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

«Τέσσερις στους δέκα θεωρούν ότι τα κρυπτονομίσματα είναι μια νόμιμη επενδυτική επιλογή και από το 28% που επενδύει σε αυτά, το 90% λέει ότι θα διατηρήσει (62%) ή θα αυξήσει (28%) την κατανομή τους».

Ωστόσο, η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων πιστεύει ότι τα κρυπτονομίσματα χρειάζονται περισσότερη ρύθμιση πριν αποκτήσουν ευρύτερη αποδοχή.

 «Εννέα στους δέκα προβλέπουν ότι οι κεντρικές τράπεζες θα πρέπει να ρυθμίσουν τα κρυπτονομίσματα. Ενώ λίγοι βλέπουν τη δυνατότητα τα κρυπτονομίσματα να αντικαταστήσουν τα αποθεματικά νομίσματα (25%) ή τα νομίσματα fiat (28%).

Ωστόσο, το ένα τρίτο πιστεύει ότι τα κρυπτονομίσματα έχουν τη δυνατότητα να ισοπεδώσουν τους όρους του ανταγωνισμού για στις αναπτυσσόμενες χώρες. Μόλις το 29% πιστεύει ότι οι χώρες των αναδυόμενων αγορών θα πρέπει να θεωρούν τα κρυπτονομίσματα ως νόμιμο χρήμα».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την έκθεση εδώ .

Το άρθρο Πάνω από τους μισούς θεσμικούς επενδυτές αναμένουν ‘διόρθωση’ το 2022, σύμφωνα με νέα παγκόσμια έρευνα. εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/3m3WIg9

Σχόλια

Μετατροπέας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Bitcoin: Eλεύθερη πτώση στην αγορά crypto με φόντο την κρίση στη Μέση Ανατολή

Crypto: Το μαύρο χρήμα ρέει ποτάμι σε ανώνυμα ψηφιακά πορτοφόλια