crypto price

Translate

θέλεις hosting με 1 δολαριο?

Μείνετε συντονισμένοι

Θέλετε να μη χάνετε κανένα νέο σε ότι έχει σχέση με τα κρυπτονομίσματα? Αποθηκεύστε τη σελίδα στα αγαπημένα σας

Πάνω από 100 εκ. δολάρια ο τζίρος σε πωλήσεις γης στο metaverse σε μια εβδομάδα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ενδιαφέρον για το Metaverse και τα συναφή χαρακτηριστικά του, όπως εικονικά κομμάτια γης και εικονικά ακίνητα, είναι επί του παρόντος σε έξαρση. Στην πραγματικότητα, τα διαθέσιμα δεδομένα από το DappRadar έδειξαν ότι πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια ξοδεύτηκαν για την αγορά εικονικών ιδιοκτησιών τις τελευταίες επτά ημέρες.

Η γη στο Metaverse έχει μεγάλη ζήτηση

Σύμφωνα με τον ιστότοπο crypto analytics, projects που σχετίζονται με το Metaverse, όπως το The Sandbox, το Decentraland, το CryptoVoxels και το Somnium Space προσέλκυσαν περίπου 6000 traders που δαπάνησαν αθροιστικά πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια σε αυτές τις πλατφόρμες.

Τα εικονικά εδάφη στο Sandbox συγκέντρωσαν το υψηλότερο ποσό επένδυσης καθώς δαπανήθηκαν 86 εκατομμύρια δολάρια για εκτάσεις σε αυτόν τον εικονικό κόσμο. Ο πλησιέστερος ανταγωνιστή η Decentraland που είδε επενδύσεις άνω των 15 εκατομμυρίων δολαρίων για εικονικές γαίες, ενώ η CryptoVoxels και η Somnium Space είχαν σχετικά χαμηλότερες συναλλαγές και traders σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές τους.

Η τιμή της γης στο metaverse συνεχίζει να αυξάνεται. Την περασμένη εβδομάδα, πέντε από τις δέκα πιο ακριβές πωλήσεις NFT αφορούσαν οικόπεδα NFTs σε διαφορετικούς εικονικούς κόσμους.

Μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη από την έκθεση του DappRadar είναι ότι το metaverse , παρά τη σχετική καινοτομία του, ξεπερνά σταθερά τα μεγάλα έργα που σχετίζονται με NFT.

Σύμφωνα με την έκθεση:

«Το Sandbox είναι αυτή τη στιγμή η δεύτερη πιο εμπορική συλλογή NFT για την εβδομάδα που μας πέρασε… Η Decentraland ακολουθεί πολύ πίσω στην όγδοη θέση. Εν τω μεταξύ, μεγάλα ονόματα στον χώρο όπως το Bored Ape Yacht Club και το CryptoPunks μένουν πίσω, ειδικά όσον αφορά τον αριθμό των traders που αλληλεπιδρούν με τις συλλογές»

Το άρθρο Πάνω από 100 εκ. δολάρια ο τζίρος σε πωλήσεις γης στο metaverse σε μια εβδομάδα. εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/31fSA5C

Σχόλια

Μετατροπέας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Bitcoin: Eλεύθερη πτώση στην αγορά crypto με φόντο την κρίση στη Μέση Ανατολή

Crypto: Το μαύρο χρήμα ρέει ποτάμι σε ανώνυμα ψηφιακά πορτοφόλια