crypto price

Translate

θέλεις hosting με 1 δολαριο?

Μείνετε συντονισμένοι

Θέλετε να μη χάνετε κανένα νέο σε ότι έχει σχέση με τα κρυπτονομίσματα? Αποθηκεύστε τη σελίδα στα αγαπημένα σας

Το Time Magazine θα κρατά ETH στον ισολογισμό του ως μέρος της συνεργασίας με την Galaxy Digital.

Το Time Magazine, η εταιρεία πολυμέσων που είναι ένας αμερικανικός ‘θεσμός’ για σχεδόν έναν αιώνα, συνεργάζεται με το Galaxy Digital του Mike Novogratz σε μια προσπάθεια να επιτρέψει στους αναγνώστες του να εξερευνήσουν το Metaverse.

Σε ανακοίνωσή της την Πέμπτη, το περιοδικό Time ανέφερε ότι η συνεργασία με την εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων είχε ως στόχο να εκπαιδεύσει τους αναγνώστες της σχετικά με το Metaverse . Το περιοδικό θα κυκλοφορεί ένα εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο για το metaverse, θα φιλοξενεί εκπαιδευτικά θέματα στον ιστότοπό του και θα συμπεριλαμβάνει το ‘virtual space’ ως κατηγορία στην ετήσια λίστα του με τα 100 άτομα με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Ο Novogratz είπε ότι η συνεργασία ήταν μέρος μιας κίνησης «να φέρει τους αναγνώστες, τους δημιουργούς και τους περίεργους στο Metaverse και να απομυθοποιήσει την τεράστια ‘μεταμόρφωση’ που συμβαίνει». Η Galaxy Digital ήδη εστιάζει στην επέκταση στο Metaverse , έχοντας συγκεντρώσει 325 εκατομμύρια δολάρια σε έναν γύρο συγκέντρωσης κεφαλαίων τον Οκτώβριο που στοχεύει σε virtual endeavors ( metaverse – gaming ).

Επιπλέον, το περιοδικό Time είπε ότι η συνεργασία με το Galaxy Digital πραγματοποιήθηκε με τη χρήση EtherETH ), τον οποίο η εταιρεία πολυμέσων σχεδιάζει να διατηρήσει στον ισολογισμό της, ενώ κρατά Bitcoin ( BTC ) από τον Απρίλιο ως μέρος μιας συνεργασίας με την Grayscale. Το περιοδικό ανακοίνωσε επίσης προηγουμένως ότι θα επέτρεπε στους αναγνώστες να πληρώνουν για ψηφιακές συνδρομές χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα, και επίσης ερευνά τα NFTs για τη δημοπρασία τριών εξωφύλλων παλαιών εκδόσεων περιοδικών.

Από τότε που το Facebook ανακοίνωσε τον Οκτώβριο ότι θα μετονομασθεί σε Meta και θα επικεντρωθεί στην επέκταση στο metaverse , ο χώρος έχει τραβήξει σημαντική προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης. Οι εταιρείες blockchain και άλλες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της KuCoin, έχουν ήδη αγοράσει εικονικό χώρο στο αποκεντρωμένο metaverse Bloktopia.

«Ο πρώτος μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα κοινό λεξικό και να βοηθήσουμε στην κατανόηση της ιδέας και των ευκαιριών που αναδύονται καθώς γινόμαστε όλο και πιο ‘ψηφιακό είδος’ και συνεχίζουμε (και επιταχύνουμε) το συνεχιζόμενο ταξίδι μας από τον φυσικό στον εικονικό κόσμο», δήλωσε η managing partner της Galaxy Interactive, Sam Englebard.

Το άρθρο Το Time Magazine θα κρατά ETH στον ισολογισμό του ως μέρος της συνεργασίας με την Galaxy Digital. εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/3wXRC9k

Σχόλια

Μετατροπέας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Bitcoin: Eλεύθερη πτώση στην αγορά crypto με φόντο την κρίση στη Μέση Ανατολή

Crypto: Το μαύρο χρήμα ρέει ποτάμι σε ανώνυμα ψηφιακά πορτοφόλια