crypto price

Translate

θέλεις hosting με 1 δολαριο?

Μείνετε συντονισμένοι

Θέλετε να μη χάνετε κανένα νέο σε ότι έχει σχέση με τα κρυπτονομίσματα? Αποθηκεύστε τη σελίδα στα αγαπημένα σας

Το Fashion Street Estate αγοράστηκε για 618.000 ΜΑΝΑ στην Decentraland.

Ένα περιζήτητο οικόπεδο στην Decentraland πουλήθηκε για περίπου 2,4 εκατομμύρια δολάρια (618.000 $MANA). Καθώς οι μηνιαίοι χρήστες του Decentraland αναμένεται να φτάσουν στο ιστορικό υψηλό των 300 χιλιάδων αυτόν τον μήνα, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τόσα πολλά άτομα και οργανισμοί θέλουν ένα κομμάτι της δράσης.

Το κομμάτι ακίνητης περιουσίας στην Decentraland που πουλήθηκε για το ποσό ρεκόρ των 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων αγοράστηκε από την Tokens.com, μια πλατφόρμα επενδυτών κρυπτονομισμάτων που ποντάρει πολλά στο μέλλον του Metaverse . Ο χάρτης της περιοχής μόδας του Decentralands μπορεί να παίξει κεντρικό ρόλο στο μέλλον του εικονικού εμπορίου, τη φιλοξενία εκδηλώσεων, την πώληση εικονικών ρούχων και να βοηθήσει στην εισαγωγή περισσότερων εμπορικών σημάτων στο οικοσύστημα.

Η Decentraland παρουσίασε μεγάλη αύξηση χρηστών κατά τη διάρκεια του Metaverse Festival καθώς είδε τον κόσμο της τέχνης, της μουσικής και της δημιουργικότητας να ζωντανεύουν στο Metaverse . Διάσημοι αστέρες όπως η Πάρις Χίλτον στην κεντρική σκηνή ήταν επίσης χρήσιμοι για να αυξηθεί το ενδιαφέρον. 

Παρά την πτώση των τιμών και τις διακυμάνσεις μεταξύ ορισμένων από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα, τα tokens που σχετίζονται με το Metaverse και το Play to Earn απολαμβάνουν άνοδο. Ακριβώς τέσσερις εβδομάδες αφότου το Facebook έκανε τη μεγάλη του ανακοίνωση για την αλλαγή του ονόματός του σε META, το διακριτικό MANA της Decentraland απολαμβάνει υψηλά όλων των εποχών, με άνοδο 25,01% τις τελευταίες 24 ώρες στα 5,07 $ (σύμφωνα με το coinmarketcap). To play to earn διακριτικό της GALA Games (GALA) απολαμβάνει αύξηση 700% σε διάστημα ενός μήνα.

Η μεγάλη δυναμική στο Metaverse

Η δυναμική χτίζεται σταθερά για τα project στο metaverse τον τελευταίο μήνα που τραβάνε τη μεγαλύτερη προσοχή, χάρη σε μια σειρά από πρόσφατες εξελίξεις.

Το πρώτο φεστιβάλ metaverse στην Decentraland παρουσίασε διάσημους καλλιτέχνες, DJs και εικονικά συγκροτήματα. Play to Earn games όπως το Alien Worlds δημιουργούν τρισεκατομμύρια tokens που συνδέονται με πλανήτες στο metaverse τους. Το πρωτόκολλο Boson αναπτύσσει εμπορικές ευκαιρίες που μπορεί να βρει κανείς στο metaverse. Το Sugar Bounce, γνωστό ως «Only Fans on the Blockchain» αγοράζει οικόπεδα στο Sin City και θα βρίσκεται στην περιοχή Red Light District όπου και θα στεγάζει ένα κέντρο ψυχαγωγίας ενηλίκων.

Περνώντας χρόνο με άλλους Avatars

Με τουρνουά πόκερ ICE, μουσικά φεστιβάλ, πολλές γκαλερί και ατελείωτες ευκαιρίες συμμετοχής, ποιος δεν θα ήθελε ένα κομμάτι της δράσης;

Για τους περισσότερους αρχάριους στον κόσμο του blockchain, μπορεί αρχικά να φαίνεται τρομακτικό, αλλά η ομορφιά αυτών των χώρων είναι ότι δεν κάνουν διακρίσεις, η γη είναι ανοιχτή, οι χρήστες μπορούν να περνούν χρόνο μαζί χωρίς εξωτερικές πιέσεις και δεσμεύσεις. Εάν δεν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, απλά πατήστε Esc!

Απολαύστε λοιπόν την εξερεύνηση ορισμένων εικονικών αστικών τοπίων και εκδηλώσεων!

Το άρθρο Το Fashion Street Estate αγοράστηκε για 618.000 ΜΑΝΑ στην Decentraland. εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/3HUh0Sj

Σχόλια

Μετατροπέας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Bitcoin: Eλεύθερη πτώση στην αγορά crypto με φόντο την κρίση στη Μέση Ανατολή

Crypto: Το μαύρο χρήμα ρέει ποτάμι σε ανώνυμα ψηφιακά πορτοφόλια