crypto price

Translate

θέλεις hosting με 1 δολαριο?

Μείνετε συντονισμένοι

Θέλετε να μη χάνετε κανένα νέο σε ότι έχει σχέση με τα κρυπτονομίσματα? Αποθηκεύστε τη σελίδα στα αγαπημένα σας

Τα Μπαρμπάντος δημιουργούν εικονική πρεσβεία στο Decentraland!

Τα Μπαρμπάντος ετοιμάζονται να γίνουν το πρώτο κυρίαρχο έθνος με πρεσβεία στο Metaverse. Το Υπουργείο Εξωτερικών και Εξωτερικού Εμπορίου των Μπαρμπάντος υπέγραψε συμφωνία την Κυριακή με την Decentraland (ΜΑΝΑ).

Το έθνος της Καραϊβικής θα επισημοποιήσει επίσης συμφωνίες με τις Somnium Space, SuperWorld και άλλες πλατφόρμες Metaverse. Αυτό θα τους επιτρέψει να δηλώσουν νόμιμα την ψηφιακή τους ακίνητη περιουσία ως κυρίαρχη γη.

Το Υπουργείο Εξωτερικών, το Υπουργείο Επιστήμης και Τεχνολογίας και πολλοί άλλοι κυβερνητικοί φορείς εξέταζαν τα σχέδια τους τελευταίους μήνες.

Η κυβέρνηση θα συνεργαστεί με διάφορα projects για τον εντοπισμό και την αγορά γης, την αρχιτεκτονική των εικονικών πρεσβειών και προξενείων, την ανάπτυξη εγκαταστάσεων για την παροχή υπηρεσιών όπως “e-visas” και την κατασκευή ενός “teleporter” που θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν τα avatar τους μεταξύ των ‘διάφορων κόσμων’.

Η χώρα διατηρεί επίσης νομικούς συμβούλους, καθώς η πρεσβεία θα δημιουργήσει μια σειρά από μοναδικά προηγούμενα. Μέχρι στιγμής οι ειδικοί έχουν πει ότι η πρεσβεία θα συμμορφώνεται με το διεθνές δίκαιο καθώς και με τη Σύμβαση της Βιέννης.

Με την δημιουργεία της πρεσβείας, που έχει προγραμματιστεί προσωρινά για τον Ιανουάριο, τα Μπαρμπάντος θα γίνουν η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα αναγνωρίσει την ψηφιακή κυρίαρχη γη.

Το άρθρο Τα Μπαρμπάντος δημιουργούν εικονική πρεσβεία στο Decentraland! εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/3DnhKNt

Σχόλια

Μετατροπέας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Bitcoin: Eλεύθερη πτώση στην αγορά crypto με φόντο την κρίση στη Μέση Ανατολή

Crypto: Το μαύρο χρήμα ρέει ποτάμι σε ανώνυμα ψηφιακά πορτοφόλια