crypto price

Translate

θέλεις hosting με 1 δολαριο?

Μείνετε συντονισμένοι

Θέλετε να μη χάνετε κανένα νέο σε ότι έχει σχέση με τα κρυπτονομίσματα? Αποθηκεύστε τη σελίδα στα αγαπημένα σας

Ο δισεκατομμυριούχος Chamath Palihapitiya αναλύει την οικονομική αξία του Solana και δύο Altcoins.

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Chamath Palihapitiya λέει ότι οι επενδυτές θα ήταν απερίσκεπτοι να αγνοήσουν αυτό που κάνουν οι δύο από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο με τα δικά τους χαρτοφυλάκια.

Σε ένα νέο επεισόδιο του The All-In Podcast, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας επιχειρηματικών κεφαλαίων Social Capital πιστεύει ότι οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι μεγάλα ονόματα όπως ο Έλον Μασκ και ο Τζεφ Μπέζος πουλούν μετοχές των εταιρειών τους.

Λέει η Palihapitiya,

« Έχουμε το χρηματιστήριο σε απόλυτα υψηλά όλων των εποχών, έχουμε το crypto-market σε απόλυτα υψηλά όλων των εποχών, έχουμε τις αγορές τέχνης… σε απόλυτα υψηλά όλων των εποχών. Έχουμε πληθωρισμό σε υψηλό 30 ετών. Έχουμε τα break-even 10 ετών σε υψηλό 25 ετών. Έχουμε ένα νομοσχέδιο περίπου ενός τρις δολαρίων που μόλις εγκρίναμε την περασμένη εβδομάδα στο Κογκρέσο και εξακολουθούμε να διαπραγματευόμαστε άλλα 1,8 τρισεκατομμύρια δολάρια …

Οι δύο πιο σημαντικοί ιδρυτές της γενιάς μας, οι δύο πιο έξυπνοι άνθρωποι, ο Έλον Μασκ και ο Τζεφ Μπέζος, έχουν πουλήσει συνολικά περισσότερα από 11 δισεκατομμύρια δολάρια από τις περιουσίες τους μόνο φέτος…

Εάν οι πιο έξυπνοι άνθρωποι στον κόσμο πουλάνε τώρα τις βασικές τους μετοχές που σας είπαν ότι δεν θα πουλήσουν ποτέ, και δεν αναθεωρείτε τη θέση σας στα πράγματα, είτε είστε πολύ πιο έξυπνοι από αυτούς είτε είστε πραγματικά, πολύ απερίσκεπτοι. ”

Προχωρώντας στα κρυπτονομίσματα, η Palihapitiya πιστεύει ότι οι επίδοξοι επενδυτές πρέπει να εξετάζουν τη λειτουργικότητα και την αξία χρήσης πριν επενδύσουν τα χρήματά τους σε projects.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος λέει ,

«Το Bitcoin είναι χρυσός, το Ethereum μοιάζει να είναι το ασημί και το Solana θα μπορούσε να είναι το πρώτο ( αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλοι ) πραγματικό οικοσύστημα προγραμματιστών”

Η Palihapitiya αναφέρεται το blockchain Helium (HNT) και το GPU Render Token (RNDR).

«Το Helium είναι ένα ενδιαφέρον έργο που προσπαθεί να δημιουργήσει μια πλήρως αποκεντρωμένη υποδομή 5G. Το Render… προσπαθεί να δημιουργήσει μια εντελώς αποκεντρωμένη δομή επεξεργασίας, ουσιαστικά GPU. Και στα δύο αυτά έργα, μπορείτε να μετρήσετε ποσοτικά ποια είναι η αξία που πέρνουν οι άνθρωποι.

Στην περίπτωση του Render, ουσιαστικά αντικαθιστάτε τα AWS [Amazon Web Services]. Αυτό έχει τιμή και αξία. Για να είναι πολύτιμο το Render, υπάρχει μια οικονομική πρόταση αξίας που αντικαθιστά. Εάν γίνετε μέλος σε ένα Hotspot, αυτό έχει οικονομική αξία, όπου δεν χρειάζεται απαραίτητα να πληρώσετε για να αποκτήσετε σύνδεση στο Διαδίκτυο, εάν ήσασταν στο δίκτυο Helium. Αυτό αντικαθιστά ένα μετρήσιμο οικονομικό μέγεθος.

Η κατανόηση αυτού και η λήψη της απόλυτης αξίας αυτού είναι ο καλύτερος τρόπος για να κατανοήσουμε ποια έργα έχουν δυνατότητες… πού υπάρχει ενδιαφέρον από τους προγραμματιστές και πού υπάρχει μετρήσιμη οικονομική δραστηριότητα. Στη διασταύρωση αυτών είναι όπου βρίskουμε τα πραγματικά συναρπαστικά έργα».

Τη στιγμή της γραφής, το SOL κοστίζει 214,97 $, το HNT στα 45,06 $ και το RNDR στα 5,12 $.

Το άρθρο Ο δισεκατομμυριούχος Chamath Palihapitiya αναλύει την οικονομική αξία του Solana και δύο Altcoins. εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/2YZh3uK

Σχόλια

Μετατροπέας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Bitcoin: Eλεύθερη πτώση στην αγορά crypto με φόντο την κρίση στη Μέση Ανατολή

Crypto: Το μαύρο χρήμα ρέει ποτάμι σε ανώνυμα ψηφιακά πορτοφόλια