crypto price

Translate

θέλεις hosting με 1 δολαριο?

Μείνετε συντονισμένοι

Θέλετε να μη χάνετε κανένα νέο σε ότι έχει σχέση με τα κρυπτονομίσματα? Αποθηκεύστε τη σελίδα στα αγαπημένα σας

Η Binance έχασε το 3% των πελατών της λόγω των απαιτήσεων του KYC.

Οι μάχες του Binance με τις χρηματοοικονομικές ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο είναι σε εξέλιξη, καθώς το ανταλλακτήριο αναγκάζεται να υιοθετήσει μια πιο φιλική προσέγγιση απέναντι στις απαιτήσεις αυτών των ρυθμιστών αρχών.

Ο Changpeng Zhao , ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Bloomberg , αποκάλυψε ότι αυτή η αλλαγή προσέγγισης βοήθησε την εταιρεία να διατηρήσει ορισμένους από τους χρήστες της που μέχρι τώρα θα μπορούσαν να είχαν διακόψει την χρήση των υπηρεσιών της εταιρείας λόγω των ρυθμιστικών προβλημάτων της.

Η Binance έχασε το 3% των χρηστών λόγω των απαιτήσεων KYC

Σύμφωνα με τoν CZ, η Binance κατέστησε υποχρεωτική τη δημοφιλή πολιτική «Know Your Customer» για τους «χρήστες» της που ήθελαν να απολαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες που παρέχει το ανταλλακτήριο . Έτσι, μόνο όσοι ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις εγγραφές τους στο KYC, μπορούσαν να έχουν πλήρη πρόσβαση στις δραστηριότητες στην πλατφόρμα.

Η πολιτική KYC χρησιμοποιείται συνήθως από παραδοσιακούς παρόχους χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για την αναγνώριση χρηστών που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα τους. Απαιτεί από έναν χρήστη να παρέχει κάποια μορφή ταυτότητας ή λογαριασμού κοινής ωφέλειας ή σε ορισμένες περιπτώσεις και τα δύο για να επαληθεύσει την ταυτότητά του.

Τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων όπως η Binance, έχουν εξουσιοδοτηθεί από διάφορες οικονομικές ρυθμιστικές αρχές να υιοθετήσουν αυτήν την πολιτική, ώστε οι πλατφόρμες τους να μην χρησιμοποιούνται για παράνομες δραστηριότητες όπως η χορηγία σε τρομοκρατικές οργανώσεις ή το ξέπλυμα χρήματος.

Αν και η εφαρμογή αυτής της πολιτικής οδήγησε στην απώλεια περίπου του 3% της βάσης χρηστών της, με την υιοθέτηση της νέας πολιτικής η Binance κέρδισε περισσότερους φίλους μεταξύ των ρυθμιστικών αρχών.

Η CZ πιστεύει ότι η προσέγγιση με τις ρυθμιστικές αρχές που υιοθετεί το ανταλλακτήριο θα επιτρέψει στους χρήστες να αισθάνονται πιο άνετα με την εταιρεία. Σύμφωνα με τoν CZ :

«Αισθανόμαστε ότι η συμμόρφωση μας, θα επιτρέψει σε περισσότερους χρήστες να μας χρησιμοποιούν. Οι περισσότεροι άνθρωποι αισθάνονται πιο άνετα χρησιμοποιώντας ένα εξουσιοδοτημένο ανταλλακτήριο.”

Η Binance είναι το μεγαλύτερη ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων σε όγκο συναλλαγών και η αποτίμηση της θα μπορούσε να είναι περίπου $ 300 δισεκατομμύρια, καθιστώντας την μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του πλανήτη, αν ήταν εισηγμένη εταιρεία όπως η ανταγωνίστριά της Coinbase .

Το άρθρο Η Binance έχασε το 3% των πελατών της λόγω των απαιτήσεων του KYC. εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/3qPvxJb

Σχόλια

Μετατροπέας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Bitcoin: Eλεύθερη πτώση στην αγορά crypto με φόντο την κρίση στη Μέση Ανατολή

Crypto: Το μαύρο χρήμα ρέει ποτάμι σε ανώνυμα ψηφιακά πορτοφόλια