crypto price

Translate

θέλεις hosting με 1 δολαριο?

Μείνετε συντονισμένοι

Θέλετε να μη χάνετε κανένα νέο σε ότι έχει σχέση με τα κρυπτονομίσματα? Αποθηκεύστε τη σελίδα στα αγαπημένα σας

Το μυστικό για τα 1.000x κρυπτονομίσματα.

Μόλις πρόσφατα είδαμε το Bitcoin να φτάνει στο νέο ATH, κοντά στα 70.000 δολάρια. Εκ πρώτης όψεως, τα 70 χιλιάδες δολάρια για ένα Bitcoin είναι ένα μεγάλο ποσό μετρητών. Ωστόσο, ως επενδυτής, ακόμη και αν το Bitcoin αυξανόταν στα 140.000 $, θα είχατε σαν κέρδος μόνο 2 φορές την επένδυσή σας. Ίσως δεν ακούγεται τόσο εντυπωσιακό τώρα..

Ομοίως, το Ethereum, είναι πολύ πιθανό να φτάσει τα 10.000 $ στο εγγύς μέλλον. Ωστόσο, εξακολουθείτε να εξετάζετε μόνο ένα διπλασιασμό της επένδυσής σας στη σημερινή τιμή. Και πάλι, δεν είναι πολύ εντυπωσιακό, λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό το άρθρο μιλά για 1.000x κέρδη.

Το θέμα είναι ότι, αν ψάχνετε για αυτήν την επένδυση που θα σας αλλάξει τη ζωή σε κρυπτονομίσματα, για μια 1.000x απόδοση της επένδυσής σας, δεν θα βρεθεί στα 100 κορυφαία κρυπτονομίσματα. Δεν πρόκειται καν να βρεθεί καν στα κορυφαία 1.000 κρυπτονομίσματα (ανά κεφαλαιοποίηση).

Για να βρείτε αυτούς τους σπάνιους πολύτιμους λίθους που προσφέρουν το 1.000x, πρέπει να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας σε mico και nano market cap . Αν σκάψετε λίγο βαθύτερα, μπορεί σύντομα να καταλάβετε ότι για να βρείτε αυτές τις επενδύσεις, θα πρέπει να αγοράσετε σχεδόν από το κάτω ράφι, κάτι που για τα περισσότερα project είναι σωστό όταν ξεκινούν.

  • Small-Cap: $100M-$1B
  • Micro-Cap: $10M-$100M
  • Nano-Cap: $1M-$10M

Η ψευδαίσθηση των μεγάλων αριθμών

Πολλοί ‘ειδικοί’ θα προωθήσουν έργα που διεκδικούν 20x ή 100x αποδόσεις. Ωστόσο, προτού προχωρήσετε, ρίξτε μια ματιά στο πόσο ρεαλιστικοί είναι αυτοί οι ισχυρισμοί. Εάν κοιτάξετε τους αριθμούς, πιθανότατα θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους ισχυρισμούς είναι εξαιρετικά μη ρεαλιστικοί.

Τα ανώτερα και κατώτερα όρια για την αγορά κρυπτονομισμάτων έχουν ήδη καθοριστεί. Εντός της μεγάλης κεφαλαιοποίησης (>200 δισεκατομμύρια), έχουμε Bitcoin και Etherum, που καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του μεριδίου αγοράς κρυπτονομισμάτων.

Το υπόλοιπο μεγαλύτερο μέρος της κεφαλαιοποίησης της αγοράς καταλαμβάνεται από έργα μεγάλης κεφαλαιοποίησης ($10B-$200B). Αυτά είναι συνήθως τα κορυφαία 20 κρυπτονομίσματα στην κατάταξη εξαιρουμένου του Bitcoin και του Ethereum φυσικά.

Έτσι, εάν κάνετε υπολογισμούς σχετικά με την απόδοση της επένδυσής σας 20 φορές ή 100 φορές και η κεφαλαιοποίησή της δεν ταιριάζει εύλογα σε αυτά τα ήδη προκαθορισμένα επίπεδα, τότε είναι πολύ πιθανό αυτές οι εκτιμήσεις κέρδους να είναι κατάφωρα υπερεκτιμημένες.

Για παράδειγμα…

Πιθανότατα έχετε ακούσει πολλούς ανθρώπους να εικάζουν ότι το SHIBA θα φτάσει στα 0,05 $, ωστόσο είναι επίσης σχεδόν αδύνατο. Για να γίνει αυτό θα απαιτούσε η κεφαλαιοποίηση της αγοράς να αυξηθεί σχεδόν 1.000 φορές, τοποθετώντας την σε ανώτατο όριο αγοράς υψηλότερο από το Bitcoin, κάτι που είναι πολύ απίθανο.

Ωστόσο, το SHIBA προσφέρει ένα καλό παράδειγμα ενός project που πρόσφερε στους πρώτους επενδυτές της 1.000x κέρδη, εάν αγοράσατε αρκετά νωρίς.

Εάν είχατε αγοράσει Shiba Inu την 1η Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, όταν η τιμή ήταν 0,00000729 $ (πριν από περίπου ένα μήνα) και πουλούσατε στη σημερινή τιμή (0,00005146 $), θα είχατε κάνει ~600% ή 6 φορές την επένδυσή σας. Δεν είναι κακό.

Ωστόσο, το πραγματικό μυστικό για αυτά τα 1.000x κέρδη είναι η αγορά πολύ νωρίτερα και στην περίπτωση του Shiba Inu, είναι η αγορά οκτώ μήνες νωρίτερα …

Εάν αγοράζατε στις 8 Απριλίου, στα 0,00000007 $ και πουλούσατε στη σημερινή τιμή (0,00005146 $), η απόδοση της επένδυσής σας θα ήταν πολύ διαφορετική. Θα είχατε κάνει 73.414% ή +700x στην επένδυση. Πολύ καλύτερα.

Για να επιτύχετε μια επένδυση +1.000x στο Shiba Inu, θα έπρεπε να αγοράσετε σε αυτήν την τιμή και να πουλήσετε κοντά στην κορυφή (0,00008$), η οποία θα είχε συμψηφίσει ένα 114,185% ή +1,000x .

Αν και αυτό το είδος κέρδους δεν είναι συνηθισμένο, δεν είναι αδύνατο. Όλοι διαβάσαμε για έναν επενδυτή που έκανε ακριβώς αυτό και μετέτρεψε 8.000 δολάρια της Shiba σε 5,7 δισεκατομμύρια δολάρια σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Το μυστικό είναι… IDOs

Όχι πολύ καιρό πριν, η μόνη μέθοδος για να αγοράσετε νωρίς ήταν μέσω μιας ICO (Initial Coin Offering). Στο παρελθόν, αυτές οι επενδύσεις ήταν διαθέσιμες μόνο σε angel investors ή σε private ομάδες επενδυτών. Για τους υπόλοιπους από εμάς, πιθανότατα η πρώτη και μοναδική ευκαιρία να αγοράσουν αυτά τα νέα projects ήταν όταν το έργο εισαχθεί για πρώτη φορά σε κάποιο ανταλλακτήριο.

Σήμερα, η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική.

Τα ICO έχουν αντικατασταθεί σε μεγάλο βαθμό από IDO, δηλαδή Αρχικές Προσφορές σε κάποιο Dex.

Τ IDO είναι ένας νέος τύπος αποκεντρωμένης και χωρίς άδεια μέθοδος crowdfunding, η οποία προσφέρει πλέον στους επενδυτές την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν αγορές στα πρώτα στάδια ενός έργου. Μέσα στα IDO έχουμε IFO, Initial Farm Offerings, όπου τα νέα έργα παρατίθενται σε πλατφόρμες όπως το Pancakeswap, πιθανώς το πιο δημοφιλές DEX.

Το μυστικό για να βρείτε αυτά τα διαμάντια και να κερδίσετε 1.000x είναι στα DEX, όπου κάθε έργο εμφανίζεται για πρώτη φορά και πολύ πριν εισαχθεί σε οποιοδήποτε σημαντικό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων.

Έτσι, αν ψάχνετε για αυτό το διαμάντι που θα αλλάξει τη ζωή σας με 1.000x, πιθανότατα δεν θα βρεθεί πουθενά εκτός από ένα DEX και η πιο πιθανή πλατφόρμα DEX στην οποία θα το βρείτε είναι το Pancakeswap.

Το άρθρο Το μυστικό για τα 1.000x κρυπτονομίσματα. εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/3cI11ss

Σχόλια

Μετατροπέας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Bitcoin: Eλεύθερη πτώση στην αγορά crypto με φόντο την κρίση στη Μέση Ανατολή

Crypto: Το μαύρο χρήμα ρέει ποτάμι σε ανώνυμα ψηφιακά πορτοφόλια