crypto price

Translate

θέλεις hosting με 1 δολαριο?

Μείνετε συντονισμένοι

Θέλετε να μη χάνετε κανένα νέο σε ότι έχει σχέση με τα κρυπτονομίσματα? Αποθηκεύστε τη σελίδα στα αγαπημένα σας

Τα Metaverse Tokens σε άνοδο μετά το Meta Rebrand του Facebook.

Τα κρυπτονομίσματα που σχετίζονται με το Metaverse είδαν διψήφια κέρδη την τελευταία ημέρα, μετά την ανακοίνωση του Facebook ότι θα μετονομασθεί σε Meta, με αποστολή να «ζωντανέψει το Metaverse».

Το MANA της Decentraland έχει 24ωρα κέρδη άνω του 44,6%, ανεβάζοντας την τιμή του σε περίπου $ 1.15. Το SAND του Sandbox αυξήθηκε κατά 21,5%, φτάνοντας το στα 1,02 $, ενώ το Enjin Coin (ENJ) σημείωσε πιο μέτρια κέρδη 10,8%, φτάνοντας τα 2,44 $.

Τα tokens που γειτνιάζουν με το Metaverse, όπως το AXS του Axie Infinity , και το Flow , ένα blockchain σχεδιασμένο για NFT , παρουσίασαν κέρδη 7,8% (139,17 $) και 7,6% (13,56 $) 24 ώρες, αντίστοιχα.

Τι είναι το Metaverse;

Ένας όρος που επινοήθηκε αρχικά στο μυθιστόρημα του Neal Stephenson το 1992 Snow Crash, το Metaverse περιγράφει ένα εικονικό σύμπαν στο οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν μεταξύ τους ως ψηφιακά είδωλα. Αυτοί οι κοινόχρηστοι διαδικτυακοί χώροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, παιχνίδια, ακόμη και για εργασία.

Οι περισσότερες φανταστικές απεικονίσεις του Metaverse , όπως στην ταινία του 2018 Ready Player One, οραματίζονται επίσης τους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε αυτό μέσω συσκευών εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας.

Το Metaverse του Facebook. Εικόνα: Facebook

Οι υποστηρικτές των κρυπτονομισμάτων θα εκμεταλλευτούν το metaverse ως ένα τέλειο use case για κρυπτονομίσματα, και NFTs που επιτρέει στους χρήστες του metaverse να αποκτήσουν την κυριότητα ψηφιακών αντικειμένων, όπως εικονικά ρούχα για avatars και οικόπεδα γης εντός του παιχνιδιού. Τελικά οι χρήστες θα μπορούν να μεταφέρουν ψηφιακά αντικείμενα μεταξύ πλατφορμών metaverse. Έτσι, ένας χρήστης θα μπορούσε, για παράδειγμα, να αγοράσει ρούχα NFT για το avatar του σε μια πλατφόρμα (ας πούμε, Decentraland) και να τα πάρει μαζί του σε μια άλλη (για παράδειγμα, The Sandbox).

Η μετονομασία Meta του Facebook αποτελεί μέρος μιας σαρωτικής αναπροσαρμογής της εταιρείας προς το Metaverse . Τον Σεπτέμβριο ανακοίνωσε μια επένδυση 50 εκατομμυρίων δολαρίων σε πρωτοβουλίες και συνεργασίες που σχετίζονται με το metaverse, ενώ στην κεντρική ομιλία που ανακοίνωσε χθες το rebranding της εταιρείας, ο Διευθύνων Σύμβουλος Mark Zuckerberg δήλωσε ότι «το metaverse είναι το επόμενο σύνορο όπως ακριβώς ήταν η κοινωνική δικτύωση όταν ξεκινήσαμε».

Ως μέρος της μετονομασίας του , το Facebook δήλωσε ότι η εταιρεία θα υποστηρίξει NFTs, με τον επικεφαλής των προϊόντων Metaverse, Vishal Shah να δηλώνει ότι η εταιρεία «διερευνά νέους τύπους ιδιοκτησίας, μοντέλα και δικαιώματα για να εξασφαλίσει ότι οι άνθρωποι θα αισθάνονται σίγουροι ότι κατέχουν πράγματι κάτι. “

Ο Shah πρόσθεσε ότι «Αυτό θα διευκολύνει τους ανθρώπους να πουλήσουν ψηφιακά αντικείμενα περιορισμένης έκδοσης όπως NFT, να τα εμφανίσουν στους ψηφιακούς τους χώρους και ακόμη και να τα μεταπωλήσουν στο επόμενο άτομο με ασφάλεια».

Το άρθρο Τα Metaverse Tokens σε άνοδο μετά το Meta Rebrand του Facebook. εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/3bnkkq7

Σχόλια

Μετατροπέας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Bitcoin: Eλεύθερη πτώση στην αγορά crypto με φόντο την κρίση στη Μέση Ανατολή

Crypto: Το μαύρο χρήμα ρέει ποτάμι σε ανώνυμα ψηφιακά πορτοφόλια