crypto price

Translate

θέλεις hosting με 1 δολαριο?

Μείνετε συντονισμένοι

Θέλετε να μη χάνετε κανένα νέο σε ότι έχει σχέση με τα κρυπτονομίσματα? Αποθηκεύστε τη σελίδα στα αγαπημένα σας

Η πραγματική ευκαιρία για το Bitcoin και τα Crypto θα προέλθει από αυτήν την ομάδα επενδυτών.

Ο επενδυτής του Shark Tank, Kevin O’Leary λέει ότι μια ομάδα επενδυτών θα μπορούσε να μεταμορφώσει το Bitcoin (BTC) και τις αγορές κρυπτονομισμάτων όταν αποφασίσουν να διαθέσουν κεφάλαια στο χώρο.

Σε μια νέα συνέντευξη στον Anthony Pompliano, στο The Best Business Show, ο διάσημος επενδυτής λέει ότι θα υπάρξει μια τεράστια ευκαιρία για τα κρυπτονομίσματα όταν τα κρατικά κεφάλαια της Μέσης Ανατολής επενδύσουν σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

«Η πραγματική ευκαιρία δεν είναι στα family offices ή τα hedge funds που λειτουργούν εκτός Μέσης Ανατολής. Τα πραγματικά χρήματα βρίσκονται στα πραγματικά κρατικά ταμεία τόσο στη Σαουδική Αραβία όσο και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Είναι δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια δολάρια. 

Δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη στα crypto. Όταν συμβεί αυτό, θα το δείτε να αντικατοπτρίζεται στην τιμή του Bitcoin. Δεν τίθεται θέμα. Έχουν τόσο μακροπρόθεσμες απόψεις σε αυτά τα ταμεία και τα κεφάλαια είναι τόσο μεγάλα».

Ο O’Leary λέει ότι δεδομένου του μεγέθους και του αριθμού των κεφαλαίων, ακόμη και μια κατανομή 1% θα είχε αντίκτυπο στις αγορές.

«Γενικά συμμορφώνονται με την πειθαρχία και τις αρχές του risk diversification, επομένως μπορεί να έχουν εντολή, για παράδειγμα, να μην αντιπροσωπεύει κανένα απόθεμα περισσότερο από το 5% του αμοιβαίου κεφαλαίου ή κανένας επενδυτικός τομέας περισσότερο από το 20%. Αυτές είναι εντολές risk diversification που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο, και το κάνουν και εκεί.

Αλλά όταν έχετε να κάνετε με μια εντολή πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, και μερικά από αυτά, είναι οι μεγαλύτερες δεξαμενές κεφαλαίων στον κόσμο. Μια κατανομή 1% είναι ένα τεράστιο χρηματικό ποσό».

Ο επενδυτής λέει ότι αυτή τη στιγμή, το Bitcoin είναι το μόνο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο στο ραντάρ των κρατικών κεφαλαίων. Προβλέπει ότι θα μπορούσαν εύκολα να αποφασίσουν να διαθέσουν το 1-3% μόνο στο BTC.

«Μιλάω με αυτά τα παιδιά σχεδόν κάθε μέρα. Θα πήγαιναν αμέσως στο 1% έως 3% μόνο για το Bitcoin. Μόνο Bitcoin, πόσο μάλλον Ethereum ή οποιοδήποτε σε δεύτερο επίπεδο. Ούτε καν το έχουν σκεφτεί. Απλώς σκέφτονται το Bitcoin και το κατέχουν ως περιουσιακό στοιχείο. Το ποσό του κεφαλαίου που θα εισέλθει σε αυτήν την αγορά όταν οι ρυθμιστικές αρχές εγκρίνουν το Bitcoin ως περιουσιακό στοιχείο ή νόμισμα ή τίτλο, ή ως οτιδήποτε άλλο πρόκειται να το ρυθμιστεί, θα είναι απίστευτο».

Το άρθρο Η πραγματική ευκαιρία για το Bitcoin και τα Crypto θα προέλθει από αυτήν την ομάδα επενδυτών. εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/2ZrWqaK

Σχόλια

Μετατροπέας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Bitcoin: Eλεύθερη πτώση στην αγορά crypto με φόντο την κρίση στη Μέση Ανατολή

Crypto: Το μαύρο χρήμα ρέει ποτάμι σε ανώνυμα ψηφιακά πορτοφόλια