crypto price

Translate

θέλεις hosting με 1 δολαριο?

Μείνετε συντονισμένοι

Θέλετε να μη χάνετε κανένα νέο σε ότι έχει σχέση με τα κρυπτονομίσματα? Αποθηκεύστε τη σελίδα στα αγαπημένα σας

Ανάκαμψη στην crypto αγορά ωστόσο είναι πολύ νωρίς για να το γιορτάσουμε

Η αγορά των crypto-νομισμάτων έχει ανακάμψει, αλλά τα υποκείμενα δεδομένα δεν είναι σαφή.

Μετά το πρόσφατο sell-off της τάξεως 15-20% στην crypto αγορά, το οποίο έχει επηρεάσει τόσο την αγορά του Bitcoin όσο και των altcoin, τα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία έχουν ανακάμψει πάνω από βασικές τιμές όπως τις $3.000 στο Ethereum. Ταυτόχρονα, όμως, υπάρχουν διάφοροι on-chain δείκτες στην αγορά που δεν υποδηλώνουν παγκόσμια αναδρομή και συνεπώς την αλλαγή της συνολικής τάσης.

“Ανακούφιση” στην altcoin αγορά

Τα κορυφαία altcoins: ADA, DOGE και Ethereum έχουν ανακάμψει κατά μέσο όρο 13%, παρουσιάζοντας ισχυρή ανάπτυξη. Η ανάκαμψη δεν έχει ακόμη καλύψει την προηγούμενη πτώση της αξίας του 20%. Μικρότερα και πιο ευμετάβλητα altcoins όπως το AVAX έχουν κερδίσει περισσότερη έλξη αγοράς μετά από τη σημαντική απώλεια αξίας τους.

Πηγή: TradingView

Σύμφωνα με την TradingView, ο όγκος των παραπάνω θέσεων εξακολουθεί να είναι σχετικά χαμηλός, γεγονός που υποδηλώνει έλλειψη ενδιαφέροντος που προέρχεται από τους traders.

Το Ether ξανά στα $3,000

Πολλοί αναλυτικοί οργανισμοί δήλωσαν ότι μία από τις σημαντικότερες ζώνες υποστήριξης για το Ethereum είναι τα $3.000. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι η τιμή της μέσης εισόδου αγοράς, η οποία παραμένει περίπου στα $3.000. Υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός καταχωρήσεων στην αγορά που παρατηρήθηκαν στη ζώνη των $3.000-$3.200.

Πηγή: Santiment

Σε περίπτωση που το ETH πέσει και παραμείνει κάτω από $3.000 ή φτάσει τα $2.800, ένας μεγάλος αριθμός traders πιθανότατα θα καταλήξει με ζημία και μπορεί να αρχίσει να κλείνει τις θέσεις του, γεγονός που θα δημιουργήσει πρόσθετη πίεση πώλησης στην αγορά. Επιπλέον, η μέγιστη τιμή χασούρας στα options συμβόλαια για τις 24 Σεπτεμβρίου για το Ethereum παραμένει στα $2.880.

Ενώ το Ethereum κινείται ανοδικά, η προσφορά στα ανταλλακτήρια έχει αρχίσει να παρουσιάζει δειλά-δειλά ξανά ανάπτυξη, η οποία είναι η πρώτη ένδειξη ενός επερχόμενου κύματος πωλήσεων. Αλλά ταυτόχρονα, οι τιμές προσφοράς στα ανταλλακτήρια, κινούνται σε μια ισχυρή πτωτική τάση, η οποία είναι ένα μεγάλο σημάδι για το Ethereum στην μακροπρόθεσμή του αγορά .

The post Ανάκαμψη στην crypto αγορά ωστόσο είναι πολύ νωρίς για να το γιορτάσουμε appeared first on MoneyPro.GR.

from MoneyPro.GR https://ift.tt/39vK1UD

Σχόλια

Μετατροπέας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Bitcoin: Eλεύθερη πτώση στην αγορά crypto με φόντο την κρίση στη Μέση Ανατολή

Crypto: Το μαύρο χρήμα ρέει ποτάμι σε ανώνυμα ψηφιακά πορτοφόλια