crypto price

Translate

θέλεις hosting με 1 δολαριο?

Μείνετε συντονισμένοι

Θέλετε να μη χάνετε κανένα νέο σε ότι έχει σχέση με τα κρυπτονομίσματα? Αποθηκεύστε τη σελίδα στα αγαπημένα σας

Πώς αναγνωρίζουμε τα Crypto Scam Projects;

Καθώς τα Cryptos γίνονται πιο δημοφιλή από ποτέ, νέοι χρήστες συνεχίζουν να μπαίνουν στο χώρο κάθε μέρα. Ως εκ τούτου, πολλά νέα projects έρχονται για να επωφεληθούν από αυτή την ορμή ενώ είναι στην πραγματικότητα απάτες. 

Πολλοί που είναι νέοι στο χώρο των κρυπτονομισμάτων έχουν λανθασμένη νοοτροπία και θέλουν απλώς να γίνουν πλούσιοι γρήγορα. Διάφορα « Cryptο Projects » έχουν κάνει πολύ δελεαστικές υποσχέσεις, μόνο και μόνο για να εξαφανιστούν αργότερα. 

Ενώ τα έργα απάτη θα μπορούσαν να αναπτυχθούν σε οποιοδήποτε δίκτυο, το οικοσύστημα Binance Smart Chain γνώρισε πρόσφατα μια χιονοστιβάδα από crypto απάτες. Είναι ζωτικής σημασίας να παραμένουν πολύ προσεκτικοί όλοι στο χώρο των κρυπτονομισμάτων πριν επενδύσουν σε ‘’βρεφικά’’ Crypto Projects. 

Projects Binance Smart Chain που τράβηξαν πρόσφατα το χαλί 

Πριν από λίγες εβδομάδες, το Turtledex, ένα Project που ισχυρίστηκε ότι επινόησε μια καινοτομία που βοηθά στην αποθήκευση και τη διατήρηση αρχείων χωρίς να χρειάζεται να τα διατηρήσει κανείς σε έναν υπολογιστή εξαφανίστηκε με tokens αξίας 2,5 εκ. δολαρίων. Οι ιδρυτές τράβηξαν το χαλί μόλις 24 ώρες μετά την κυκλοφορία του, αφαιρώντας τη ρευστότητα και στέλνοντας τα tokens που είχαν μετατραπεί στο ανταλλακτήριο της Binance. 

Παραδόξως, ένα άλλο έργο που ονομάζεται DeFi100 αποκαλύφθηκε στις 22 Μαΐου. Όταν οι επενδυτές έλεγξαν τον ιστότοπο, συναντήθηκαν με ένα αξιολύπητο αστείο μήνυμα. Το μήνυμα έχει ως εξής: «Σας εξαπάτησαμε παιδιά και δεν μπορείτε να το κάνετε τίποτα». Τόσο θράσος! 

Το πιο εκπληκτικό είναι ότι το Fairmoon, ένα άλλο project που χτίστηκε στο BSC, αποκαλύφθηκε στις 19 Μαΐου. Κατά ειρωνικό τρόπο, το έργο ιδρύθηκε με σκοπό την καταπολέμηση των rug pulls και τα μέλη της κοινότητας προσάρμοσαν το σύνθημα « Fight Against Rugs ». Ο leader της κίνησης φέρεται να είναι ένοχος για την πώληση όλων των tokens του και την απόρριψη του έργου.

Ίσως αναρωτιέστε πώς να αναγνωρίσετε και να αποφύγετε τις απάτες στον χώρο των crypto. Υπάρχουν διάφοροι δείκτες που πρέπει να προσέξετε για να αποφύγετε μια απάτη. 

Τρόπος αναγνώρισης Crypto Scam Projects 

Αν και τα Scam Projects δεν συνοδεύονται από συγκεκριμένη ετικέτα, είναι δυνατό για τους επενδυτές να τα εντοπίσουν εκ των προτέρων. 

Ερευνήστε το έργο μέσω BscScan 

Το BscScan είναι μια ζωτικής σημασίας πλατφόρμα που παρέχει πολλές πληροφορίες για τα Binance Smart Chain. Μπορείτε να αναζητήσετε τη διεύθυνση συμβολαίου του project στο BscScan. Κατά τον έλεγχο των λεπτομερειών του έργου, εάν η σύμβαση δεν επαληθευτεί, είναι μια κόκκινη σημαία. 

Επίσης, εάν η διεύθυνση που ανέπτυξε τη σύμβαση κατέχει το μεγαλύτερο μέρος της προσφοράς του token, αυτό σημαίνει απλώς ότι ο ιδιοκτήτης του έργου μπορεί να αποφασίσει να πουλήσει το token στους επενδυτές και να εξαφανιστεί όπως συνέβη με το FAIRMOON. 

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να προσέξετε στην πλατφόρμα είναι οι λογαριασμοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Εάν οι λογαριασμοί είναι απενεργοποιημένοι, αυτό είναι σίγουρα ένα αρνητικό σημάδι. 

Το roadmap και ο σκοπός του έργου 

Ο σκοπός του έργου και το roadmap μπορεί επίσης να σας βοηθήσoyn να προσδιορίσετε αν το έργο αξίζει μια επένδυση. Δεδομένου ότι είναι εύκολο να αναπτύξετε Crypto Projects στο smart chain network, πολλά Projects ξεκινούν χωρίς μια σταθερή ατζέντα. Αυτό μπορεί να είναι ένα κακό σημάδι, καθώς δείχνει ότι οι ιδρυτές στερούνται καινοτομίας και κατεύθυνσης. 

Smart Contract Audits 

Ένα σταθερό Crypto Project περνά πάντα από έ Smart Contract Audits. Αυτό γίνεται για να βεβαιωθείτε ότι το έργο είναι ασφαλές. Τα περισσότερα scam δεν μπαίνουν στον κόπο να επενδύσουν το χρόνο και τους πόρους τους σε ελέγχους, καθώς σκοπεύουν να φύγουν σύντομα. Ωστόσο, είναι επίσης δυνατό για ένα ήδη ελεγμένο project να ‘τραβήξει το χαλί’. 

Συμπέρασμα 

Ενώ οι απατεώνες γίνονται όλο και πιο έξυπνοι κάθε μέρα, οι χρήστες κρυπτονομισμάτων πρέπει επίσης να γίνουν πιο έξυπνοι. Οι χρήστες πρέπει να μάθουν να περιορίζουν τις απώλειες. Χωρίς αμφιβολία, θα ξεκινήσουν περισσότερα scam projects. Είναι καθήκον των χρηστών να αποφεύγουν προσεκτικά έργα απάτης και εκμετάλλευσης. 

Το άρθρο Πώς αναγνωρίζουμε τα Crypto Scam Projects; εμφανίστηκε πρώτα στο Cryptobase GR.



from Cryptobase GR https://ift.tt/35YCBau

Σχόλια

Μετατροπέας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Bitcoin: Eλεύθερη πτώση στην αγορά crypto με φόντο την κρίση στη Μέση Ανατολή

Crypto: Το μαύρο χρήμα ρέει ποτάμι σε ανώνυμα ψηφιακά πορτοφόλια